Contact 0726 658 705

MicrofonSpion.ro - Un altfel de Spion Shop ! GARANTAT cel mai complet magazin de sisteme pentru supravegherea discreta a casei sau a biroului dumneavoastra !

Promotie

Consultanta in alegere produs microfonspion.ro

Modul Reportofon Spy cu Functie Detectie Voce si Parola De Protectie 4GB-286 de ore - 1536 kbps, Model Profesional aTTo 4GB

๏ Dimensiuni minimale: 30 mm * 26 mm * 10 mm
๏ Dispozitiv ultra portabil cu autonomie de pana la 24 de ore
๏ Posibilitate de setare a unei parole
๏ Functie de activare vocala activabila/dezactivabila
๏ Procesor DSP pentru eliminare zgomote de fundal
Cod produs: MIROATTO4GB
Primiti atentionare pe e-mail cand acest sistem spion intra la reducere !

Livrare GRATUITA la comenzi de peste 99 de lei !

Preţ normal: 809,00 RON

Reducere 559,00 RON

Info- Suport - Comenzi :

Telefon microfonspion.ro

Telefon : 0726 658 705

Fax /Fix : 0332 814 588

Program microfonspion.ro
Program cu clientii :
Luni-Vineri : 8.45-17.45
Sambata :9.00-12.00
Livrare microfonspion.ro
Livrare
Curierat Rapid - Livrare in 24 de ore !
Posta Romana - Livrare in 4 zile !

 

Descriere Produs .

Detalii

Meticulos proiectat si realizat, reportofonul spion  inteligent ATTO  este un  dispozitiv profesional MINUSCUL complet configurabil si parolabil, cu care se pot inregistra CLAR toate sunetele pe o raza de pana la 10 metri.

 

Cele 10 mari avantaje ale mini reportofonului ATTO :

 1. Dimensiuni minimale: 30 mm * 26 mm * 10 mm
 2. Posibilitate de setare a unei parole pe memoria reportofonului
 3. Calitate inregistrari selectabila pana 1536 Kbps Clear HQ ( 4 calitati selectabile )
 4. Posibilitate setare inregistrari doar la detectia de sunete ( activabila/dezactivabila )
 5. Procesor acustic DSP pentru inlaturarea automata a zgomotelor de fond
 6. Conectare facila direct la USB-ul computerului pentru descarcare  inregistrari si reincarcare acumulator
 7. Dispozitiv complet portabil cu autonomie de 24 de ore
 8. Memorie interna 4GB pentru 286 de ore de inregistrare continua
 9. aTTo inregistreaza si in timp ce se reincarca acumulatorul ( functie foarte rar intalnita)
 10. Salvare automata a inregistrarilor inainte de descarcarea completa a acumulatorului .

 

Cea mai apreciata si mai noua functie a reportofonului este posibilitatea de parolare a inregistrarilor. In acest fel aveti siguranta ca nimeni nu va avea acces la inregistrarile efectuate sau la documentele salvate pe memoria incorporata( functie extrem de rar intalnita la un dispozitiv atat de mic).

Suplimentar reportofonul are functie de activare vocala setabila (poate fi activata /dezactivata in orice moment ) ce va permite sa efectuati inregistrari DOAR atunci cand se vorbeste, momentele de liniste totala fiind automat sterse pentru a face ascultarea mult mai facila. Inregistrati NUMAI cand sunt detectate sunete/discutii !

Dimensiunile si greutatea minireportofonului, parolarea memoriei, functia de activare vocala automata dar si configurabilitatea fac reportofonul aTTo extrem de apreciat, usor mascat sau ascuns. Doar 9 grame, doar 30x26x10 mm!

Reportofonul aTTo are incorporat un procesor acustic DSP pentru reducerea la maxim a zgomotelor de fundal si  inregistreaza audio discret pe 4 calitati setabile in functie de necesitati 32kbps /192kbps /512kbps sau 1536kbps. Poate inregistra la o calitate audio normala ( 32 Kbps ) 286 de ore  sau poate inregistra pe modul Ultra Clear HQ de 48 ori mai clar ( 1536Kbps ) fata de normal  timp de 24 de ore cu o singura incarcare a acumulatorului (calitati intermediare 192kbps- 93 de ore , 512 kbps -35 de ore) . Toate inregistrarile sunt stampate cu data si ora inregistrarii la care au fost facute la nivel de secunda pentru a usura ascultarea !

Inregistrarile Clear HQ la calitate 1536 Kbps va permit sa monitorizati audio chiar si spatii foarte mari (pana la 120 mp), sa auziti chiar si discutiile in soapta (ori care au loc la distanta mare fata de microfon) sau pentru a prelucra  ulterior facil  inregistrarile ( pentru  eliminarea zgomotelor de fond sau pentru ascultarea si analiza sunetelor doar de pe anumite frecvente ).

 

Model utilizat de profesionisti !

O alta functie extreme de importanta a reportofonului ATTO este  detectie vocala automata ce permite inregistrarea DOAR daca se detecteaza  sunete (discutii ) in raza lui de actiune a reportofonului. Aceasta functie este activabila sau dezactivabila functie de necesitati. Pe memoria mini reportofonului  ATTO  se va inregistra  DOAR  atunci cand se vorbeste, perioadele de liniste ( in care nu se vorbeste deloc ) fiind automat sterse, pentru a economisi memorie  si pentru ca ascultarea inregistrarilor sa fie mult mai facila si comoda. Simplu, ascultati doar atunci cand si daca au fost detectate sunete  in locatia in care este amplasat reportofonul  ATTO. Cea mai facila metoda de a asculta inregistrari. Sau puteti selecta functia de inregistrare continua indiferent daca sunt sau nu detectate sunete !

Utilizare minireportofonului ATTO  este facila, nu necesita cunostinte avansate,  el fiind actionat doar din  butoanele pozitionate discret pe lateral.  Practic reportofonul ATTO poate fi configurat foarte usor daca sa inregistreze continuu sau numai la detectia de sunete si in acelasi timp poate fi setata una din cele 4 calitati la care sa inregistreze 32kbps /192kbps /512kbps /1536kbps in functie de necesitati.

Mini reportofonul ATTO are o memorie interna integrata de 4GB ( optional 8GB sau 16GB) . In functie de calitatea setata  inregistrarilor, memoria este suficienta pentru inregistrarea a 286 de ore la 32 Kbps,  94 de ore la 192 Kbps, 35 de ore la 512 Kbps sau 12 ore la calitatea Clear HQ 1536 Kbps.

Display-ul reportofonului aTTo este util pentru a seta parola si a selecta calitatea audio la care se doreste efectuarea inregistrarilor. Acesta devine inactiv (se stinge) imediat ce functia de inregistrare porneste. (Intervalul de timp necesar display-ul sa sa stinga poate fi setat intre 0-60 secunde). Prin urmare, discretia dispozitivului aTTo, completeaza lista de puncte forte ale acestui gadget inovativ. Nici o lumina, nici un sunet nu vor mai fi emise pe perioada cat acesta inregistreaza.

Autonomia acumulatorului (150 mAh )  in functionare(inregistrare) este de 24 de ore. Reincarcarea acumulatorului se face extreme de facil, in maxim o ora, prin conectarea la USB-ul oricarui computer sau la orice incarcator de priza. Atentie !!! Este printre singurele reportofoane spion care inregistreaza in timp ce isi reincarca acumulatorul,  practic se intransforma intr-un reportofon cu autonomie nelimitata cu capacitatea de inregistrare de 286 de ore comprimate doar la detectia de sunete ( daca se vorbeste, cumulat de senzor, 4 ore pe zi veti avea un istoric de peste 70 de zile al inregistrarilor ) .

Descarcarea inregistrarilor se face prin conectarea modulului la USB-ul oricarui  computer  cu cablul inclus in colet. Toate inregistrarile sunt in format .wav, pot fi salvate in computer si ascultate foarte usor cu orice program de ascultat muzica, indiferent de sistemul de operare utilizat ( Windows, Mac OS, Android), chiar si direct la un SmartTV care are mufa USB .

 

aTTo poate fi utilizat si ca un mediu de stocare portabil ( stick de memorie ) complet securizat si protejat de o parola ( cod PIN de 4 cifre ). Daca parola nu este introdusa corect, prin conectarea reportofonului aTTo la USB-ul computerului se face doar reincarcarea acumulatorului, inregistrarile si fisierele salvate pe memoria interna nefiind accesibile pana la introducerea parolei corecte. 

Specificatii tehnice reportofon ATTO  :

Dimensiuni exterioare

30mm * 26 mm * 10 mm

Greutate

 9 grame

Acumulator

3.7V 150mAh

Activare Vocala

DA activabila/dezactivabila

Autonomie

24 ore de inregistrare continua

Format audio

.WAV

Timp incarcare

60 minute

Raza actiune

Captare pana la 10 metri circulari

Calitate inregistrari

Setabila 32kbps /192kbps /512kbps /1536kbps

Sistem de operare

Windows2000/XP/7/8/10 ,Android,Mac OS, SmartTV

*Parametrii pot varia in functie de mediul de functionare obstacole, temperatura, umiditate, incarcare acumulator .

Producator aTTo Digital.

Coletul contine :

 • -Reportofon profesional configurabil ATTO-4GB
 • -Manualul de utilizare in limba romana/engleza
 • -Certificat de garantie
 • -Suport tehnic gratuit pe viata

Garantie 12  luni

ATENTIE!

Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia.
Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra!
Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!
Nu le folositi in scopuri ilegale!
Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul!

Pareri .

Recenzii clienţi (3)

5 SteleScris de gIA
Calitate
Promptitudine
Pret
Acesta a fost primul produs spy cumparat de mine, nu stiam excact ce doresc de aceea am sunat pentru suport.
Am luat in calcul dimensiunile si claritatea sunetului.La scurt timp dupa ce am primit produsul am rezolvat si problema, am aflat ceea ce aveam nevoie.
Reportofonul arata exact ca in pozele de pe site si caracateristicile sunt adevarate.
Am sunat la microfonspion dupa ce am achizitionat produsul pentru ca nu aveam habar cum se utilizeaza chiar daca am primit si un manual, am primit suport tehnic pentru instalare.
Din meniu setez claritatea sunetului si parola.Pentru siguranta innregistrarilor am setat si o parola.
Dupa cateva teste am ascuns modulul in masina si in fiecare seara l-am recuperat pentru ascultarea inregistrarilor, ar fi fost si mai simplu daca avea si casti pentru ascultare.
Pretul este accesibil avand in vedere functiile acestui mini reportofon.
Recomand acest produs, puteti sa va rezolvati problemele la fel de rapid ca si mine, multumesc pentru recomandare ! (Postat în 30.03.2017)
5 mari avantajeScris de Bejan Marian
Calitate
Promptitudine
Pret
Dupa cateva saptamani de utilizare consider ca am descoperit cateva lucruri foarte interesante la acest dispozitiv pe care doresc sa le mentionez pentru a ajuta si alti clienti :

1. Are parola (am cautat mult timp un asemenea dispozitiv atat in tara cat si in afara si pe acest site am gasit exact ceea ce aveam nevoie) - cred ca parola este foarte importanta la un dispozitiv spy mai ales daca il utilizezi pentru monitorizarea angajatilor
2. Are claritatea setabila - este tot singurul reportofon la care am gasit 4 modalitati de a seta calitatea audio pe inregisstrari - il utilizez pe cea mai inalta calitate (se aude foarte bine)
3. Are functie de activare vocala - aceasta functie se poate activa/dezactiva din meniul reportofonului - aceasta este o functie care nu trebuie sa lipseasca la un reportofon
4. Are dimensiuni mici - il poti ascunde oriunde intr-un birou
5.Are display si poti seta o multime de chestii din meniul reportofonului.

Sunt multumit de produs, recomand tuturor care au nevoie de claritate buna sa opteze pentru acest dispozitiv!
Pretul este accesibil si livrarea rapida ! (Postat în 22.03.2017)
genialScris de Pala Miruna
Calitate
Promptitudine
Pret
Un sistem genial gandit exact pentru persoanele care au nevoie de dimensiuni minime si protejarea inregistrarilor!
Pret accesibil, activare vocala, parola, sunet foarteeee bunnnn si dimensiunile minime sunt cateva avantaje descoperite la prima utilizare.
Il folosesc pentru monitorizarea copilului la scoala.Sunt foarte multumita.
Nu este greu de folosit, cred ca se poate descurca oricine, din punctul meu de vedere are autonomie suficient de mare pentru programul uni copil de liceu, in general descarc seara inregistrarile cu toate ca spatiul de stocare este unul suficient de mare.Faptul ca pot seta o parola a fost primul moriv pentru care am cumparat acest mini reportofon, cred ca este important sa detinem numai noi informatiile obtinute, in cazul in care copilul ar pierde dispozitivul o persoana straina sa nu poata avea acces la ceea ce se discuta...aici ma refer la informatii persoanale...
Sunt chiar multumita de produsul primit, consider problema mea ca si rezolvata!
Recomand tuturor indiferent ca este vorba de monitorizarea unui copil, angajat sau partener.Datorita dimensiunilor il puteti ascunde oriune!

Cel mai bun produs! (Postat în 14.03.2017)

Intrebarea dumneavoastra despre produsul microfonspion.ro Spy Shop

Despre : Modul Reportofon Spy cu Functie Detectie Voce si Parola De Protectie 4GB-286 de ore - 1536 kbps, Model Profesional aTTo 4GB

Cum evaluati dumneavoastra acest produs ? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Promptitudine
Calitate

Testare Gratuita 3 zile .

 

La microfonspion.ro aveti 3 zile in care puteti testa produsele receptionate . In cazul in care doriti sa returnati produsele trebuie doar sa ne comunicati pe email sau fax intentia dumnevoastra si va vom returna integral contravaloarea produselor  ( mai putin taxele de curierat ) .

 

Pagina de contact

 

 

Asistenta .

Asistenta  tehnica si recomandari !

 Puteti apela la serviciul nostru GRATUIT de asistenta tehnica si recomandari daca nu sunteti hotarat ce produse sa alegeti sau daca doriti mai multe informatii despre echipamentele noastre ! MicrofonSpion.ro asigura si serviciul de minicamere si microfoane realizate PE COMANDA , special adaptate nevoilor dumneavoastra !

Telefon  : 0726658705
Telefon fix /fax : 0332814588
E-mail : contact@microfonspion.ro , tehnic@microfonspion.ro
Program : 09.00 - 17.50 - Luni - Vineri
                   09.00 - 12.00 - Sambata
                   Duminica : doar e-mail
 
De ce suntem cei mai buni ? Click pentru detalii
 
 
 
 Livrare DISCRETA si RAPIDA in toata prin curierat rapid sau Posta Romana !

 

 

Din aceeasi gama de sisteme spion disponibile cu livrare imediata !

Recomandari : Modul Reportofon Spy | Modul Microfon Spion | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |