Contact 0726 658 705

MicrofonSpion.ro - Un altfel de Spion Shop ! GARANTAT cel mai complet magazin de sisteme pentru supravegherea discreta a casei sau a biroului dumneavoastra !

Promotie

Consultanta in alegere produs microfonspion.ro

Ceas Localizator GPS Tracker – Copii si Batrani

Cumpara ceas de mana pentru localizare gps copii si batrani la cel mai bun pret pe microfonspion.ro .Bonus functie de microfon gsm . Solutii de localizare gps extrem de discrete CLGPS1409


 


 


 


 


 


                                                                                                                                                      .

Cod produs: MSROCLGPS1409
Primiti atentionare pe e-mail cand acest sistem spion intra la reducere !

Livrare GRATUITA la comenzi de peste 99 de lei !

Preţ normal: 722,00 RON

Reducere 544,99 RON

Info- Suport - Comenzi :

Telefon microfonspion.ro

Telefon : 0726 658 705

Fax /Fix : 0332 814 588

Program microfonspion.ro
Program cu clientii :
Luni-Vineri : 8.45-17.45
Sambata :9.00-12.00
Livrare microfonspion.ro
Livrare
Curierat Rapid - Livrare in 24 de ore !
Posta Romana - Livrare in 4 zile !

 

Descriere Produs .

Detalii

Ideal pentru copii si batrani deoarece pare un ceas obisnuit, dar mult mai inteligent !

 

In cateva cuvinte ce face ceasul CLGPS1409 :

  1. Puteti localiza persoana ce il poarta in doar 20 de secunde
  2. Puteti afla cand ceasul depaseste un perimetru presetat de dumneavoastra
  3. Puteti auzi tot ce se vorbeste in jurul ceasului pe o raza de 8 metri ( functie discreta de microfon gsm –nu apare nimic pe ecran )
  4. Are functie de apelare SOS la 2 numere prestabilite
  5. Functie de memorare traseu parcurs
  6. Dimensiuni 64 x45 x17 mm

Nou !!! In cazul in care monitorizati ceasul de pe un smartphone primiti sms-ul de localizare sub forma de link ce deschide automat aplicatia GoogleMaps cu localizarea ceasului ( dureaza mai putin de 20 de secunde )


Extrem de util  pentru batrani, copii, persoane bolnave in anumite situatii(foarte util pentru persoane care sufera de boala ALZHEIMER), turisti, etc.


Specificatii ceas CLGPS1409 :

1. Se poarta la mana, exact ca un ceas normal, DOAR ca arata ora, data si coordonatele GPS;

2. Se incarca la priza sau la usb-ul calculatorului, prin mufa USB. Durata de functionare a bateriei este de 48 ore (in conditii normale );

3. Trimite locatia exacta a ceasului  (coordonatele GPS + link Google Map). Supraveghetorul  trimite un SMS catre numarul cartelei SIM ce se afla in interiorul ceasului si va primi inapoi in cateva secunde un SMS automat cu coordonatele GPS ale ceasului  + linkul catre Google Map; Supraveghetorul poate verifica pe telefonul mobil/smartphone sau pe calculator/laptop locatia exacta a copilului pe harta (Google Map sau Yahoo Map);

4. Supraveghetorul poate fi atentionat prin SMS cand copilul iese dintr-o zona predefinita de acesta. Astfel, se poate predefini o zona, de exemplu traseul copilului de la scoala spre casa, iar cand copilul iese din aceasta zona parintele este anuntat automat printr-un SMS;

5. Ceasul functioneaza si ca un telefon mobil: in interiorul ceasului se introduce o cartela SIM normala, de la orice operator de telefonie mobila ( Orange , Vodafone , Telekom ) , prepay sau abonament . Ceasul are 2 butoane pentru efectuarea de apeluri telefonice catre 2 numere de telefon predefinite. Astfel, se poate seta butonul de apel nr. 1 sa sune catre telefonul tatalui, iar butonul de apel nr. 2 sa sune catre telefonul mamei. Apelul se initiaza doar apasand mai lung unul din cele 2 butoane de apel. Ceasul are difuzor si microfon incorporate. De asemenea, oricare din cele 2 numere presetate poate apela numarul cartelei SIM din interiorul ceasului, copilul putand sa raspunda la apel doar apasand un buton.

6. Functie SOS: pe langa cele 2 butoane de apel ceasul mai dispune de un buton SOS, care se initiaza printr-o apasare mai lunga a acestuia. In momentul in care este apasat lung se trimit automat SMS-uri la ambele numere de telefon predefinite cu textul SOS si coordonatele GPS ale copilului. Ulterior, in cateva secunde, ceasul initiaza automat un apel telefonic catre primul numar presetat. Daca primul numar presetat nu raspunde ceasul va initializa imediat un alt apel telefonic catre cel de-al doilea numar presetat. In acest fel copilul poate lua legatura cu unul din cei doi parinti, acestia fiind anuntati anterior prin SMS ca este o urgenta.

7. Functie de ascultare de la distanta: ceasul dipune de o facilitate unica si extrem de utila - aceea de ascultare la distanta. Astfel, parintele trimite un SMS cu un sms de comanda catre cartela SIM din interiorul ceasului si va primi inapoi automat un apel telefonic de la ceas putand astfel sa asculte ce se petrece in jurul ceasului pe o distanta de 10m. In acest timp, nu apare nici un mesaj pe ceas ! Discretie totala !

8. Functionarea ceasului cu gps  nu necesita un abonament lunar separat de cartela SIM. Functioneaza doar pe baza cartelei SIM. Singurele costuri de utilizare sunt cele legate de trimiterea SMS-urilor si cele generate de apelurile initiate catre cele 2 numere presetate.

Specificatii tehnice Ceas Gps CLGPS1409

 - mod GSM/ GPRS, frecventa dubla 900/1800;

 - GPS: inalta sensibilitate modul japonez JRC;

 - dimensiuni: 64 mm lungime x 45 mm latime x 17 mm grosime - butoane: ON/OFF (pornire/oprire); Mode (mod); SOS; 2 butoane pentru numerele de telefon presetate - port USB: mini-usb (12pin); jack pentru casti/ incarcare - pozitionare SIM: dotat cu spatiu de SIM - dotat cu microfon: vobeste si asculta - ecran: ecran OLED, 128 x128 px - putere electrica: 3,7 V inlocuibili, 450-500 mAh, baterie litiu reincarcabila, 5V intra la incarcare. - casti: 12PIN port USB, cu microfon (optional) - reducere curent: timp de comunicare - curent mediu 250mA ulterior - timp in standby: pana la 60-72 ore - 5mA (mod de economisire a energiei); - ambianta: temperatura de lucru -30 ~+70 grade Celsius; temperatura de depozitare -40 ~+80 grade Celsius; umiditate 20% ~90% (fara condens)

 

Producator GPS TRK China

Garantie 12 luni

Pareri .

Intrebarea dumneavoastra despre produsul microfonspion.ro Spy Shop

Despre : Ceas Localizator GPS Tracker – Copii si Batrani

Cum evaluati dumneavoastra acest produs ? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Promptitudine
Calitate

Testare Gratuita 3 zile .

 

La microfonspion.ro aveti 3 zile in care puteti testa produsele receptionate . In cazul in care doriti sa returnati produsele trebuie doar sa ne comunicati pe email sau fax intentia dumnevoastra si va vom returna integral contravaloarea produselor  ( mai putin taxele de curierat ) .

 

Pagina de contact

 

 

Asistenta .

Asistenta  tehnica si recomandari !

 Puteti apela la serviciul nostru GRATUIT de asistenta tehnica si recomandari daca nu sunteti hotarat ce produse sa alegeti sau daca doriti mai multe informatii despre echipamentele noastre ! MicrofonSpion.ro asigura si serviciul de minicamere si microfoane realizate PE COMANDA , special adaptate nevoilor dumneavoastra !

Telefon  : 0726658705
Telefon fix /fax : 0332814588
E-mail : contact@microfonspion.ro , tehnic@microfonspion.ro
Program : 09.00 - 17.50 - Luni - Vineri
                   09.00 - 12.00 - Sambata
                   Duminica : doar e-mail
 
De ce suntem cei mai buni ? Click pentru detalii
 
 
 
 Livrare DISCRETA si RAPIDA in toata prin curierat rapid sau Posta Romana !

 

 

Din aceeasi gama de sisteme spion disponibile cu livrare imediata !

Recomandari : Modul Reportofon Spy | Modul Microfon Spion | iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |